Горішки Crispy

Горішки Crispy


Привіт!
Ми твої активовані Горішки Crispy:
Мигдаль, Лісовий та Волоський горіх

Ми зібралися у Крафт-відерці, щоб дарувати тобі легкість!

Нас ретельно промили, активували, огорнули в кокосову шубку (без рафінованого цукру), просушили біля 48 годин при низькій температурі до легкого і приємного хрусту.

Готові тішити тебе і твій організм корисними властивостями!

Приємного горіхо - поїдання☺

Хто такі ці активовані горішки
і з чим їх їдять?

Хрусткі карамелізовані горішки з легким смаком кокосу.
Природна солодкість горіхів і трішки пікатності їм дуже личать:)
Як готуємо?
Шляхом активації і висушування при низьких температурах. Сирий горіх ретельно промиваємо від бруду, замочуємо на 8-12 годин у воді, карамелізуємо (без додавання рафінованого цукру) і просушуємо їх біля 48 годин при низькій температурі.

Навіщо замочуємо?
Горіхи багаті клітковиною і фітіновою кислотою. Вони швидко позбавляють нас від відчуття голоду. Та зворотній бік - відчуття важкості в шлунку і важкий процесс перетравлювання. Помічали?
Процесс замочування горіхів дозволяє уникнути неприємного відчуття у шлунку та допомагає організму швидше перетравити корисний білок.


Усі наші Healthy солодощі

Made on
Tilda