Хто такі ці активовані горішки
і з чим їх їдять?
Хрусткі карамелізовані горішки з легким смаком кокосу.
Природна солодкість горіхів і трішки пікатності їм дуже личать:)
Як готуємо?
Шляхом активації і висушування при низьких температурах. Сирий горіх ретельно промиваємо від бруду, замочуємо на 8-12 годин у воді, карамелізуємо (без додавання рафінованого цукру) і просушуємо їх біля 48 годин при низькій температурі.
Навіщо замочуємо?
Горіхи багаті клітковиною і фітіновою кислотою. Вони швидко позбавляють нас від відчуття голоду. Та зворотній бік - відчуття важкості в шлунку і важкий процесс перетравлювання. Помічали?
Процесс замочування горіхів дозволяє уникнути неприємного відчуття у шлунку та допомагає організму швидше перетравити корисний білок.